«چاقوهای کدو حلوایی»، غذایی خوشمزه و آسان برای روزهای گرم تابستان

حلیم کشک یک غذای کدو حلوایی است که با طبخ آن به راحتی و ارزان می توان یک غذای خوشمزه و تمام کالری مورد نیاز برای یک روز پرمشغله را در اختیار شما قرار داد.

عناصر:

کدو تنبل یک کیلو

یک عدد پیاز بزرگ

سه عدد گوجه فرنگی

نعنا داغ و داغ

روغن به میزان لازم

یک فنجان خامه

یک چهارم پیمانه گردو

نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا کدوها را پوست بگیرید و حلقه ای برش دهید و در ظرف مناسبی بریزید و با شعله بسیار کم بخارپز کنید.

بعد از پختن کدو می گذاریم آب آن کاملا کشیده شود و سپس کاملا مخلوط می کنیم.

در مرحله بعد پیاز را نگینی خرد کرده با بوقلمون و فلفل در روغن تفت دهید و بعد از پخت سیر و گردوی خرد شده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید.

پس از تفت دادن پیاز داغ و سیر، کدو تنبل له شده را اضافه کرده و در روغن پیاز داغ تفت دهید و اجازه دهید کدوها کاملا طعم پیاز و سیر داغ را به خود بگیرند.

بعد از ده دقیقه پوره گوجه فرنگی را به مواد داخل ظرف اضافه کنید و با آب گوجه فرنگی اجازه دهید تا مواد کاملا بپزند.

بعد از اتمام آب گوجه فرنگی و اضافه کردن کدو حلوایی به کره، مواد را به همراه قابلمه داغ اضافه کنید و درب غذا را بگذارید تا به مدت 20 دقیقه روی حرارت بسیار کم بجوشد.

در مرحله آخر بعد از پخت حلیم کشک روی کدو را با نعنا، زنجبیل و کشک تزئین می کنیم.

منبع: به وقت صبح

Makayla Massey

کاشف برنده جایزه کل معتاد زامبی. متعصب فرهنگ پاپ بی عذرخواهی. تواهولیک.

تماس با ما