دانشمندان روند پیری تخم مرغ را معکوس کردند!

[ad_1]

به گفته دانشمندانی که موفق به بازگرداندن پیری تخمک های انسان شده اند، مادر شدن در دهه ششم زندگی ممکن است در 10 سال آینده عادی شود.

نوشته مرتبط: آموزش مهارت های هفتگانه کامپیوتر در تبریز: اهمیت و کاربردها

در نتیجه این پیشرفت بزرگ، محققان توانستند به طور موثر تخمک یک زن 40 ساله را تغییر دهند تا شبیه یک تخم مرغ 20 ساله یا چند ساله شود.

زنان با تمام تخمک هایی که در طول زندگی خود خواهند داشت به دنیا می آیند و این تخمک ها در طول زمان به حدی تجزیه می شوند که در سنین پیری به سختی بارور می شوند.

در حالی که زنان در اوایل دهه سوم زندگی (20 تا 30 سالگی) به طور متوسط ​​80 درصد شانس بارداری طبیعی در یک سال دارند، این شانس در سن 40 سالگی به نصف کاهش می یابد و تنها چند صد زن در بریتانیا در دهه ششم زندگی خود را تجربه می کنند. هر سال در سن 50-60 سالگی مادر می شوند.

اما محققان دانشگاه عبری نشان داده‌اند که استفاده از یک داروی ضد ویروسی برای درمان بیماران HIV می‌تواند روند پیری تخم‌مرغ‌ها را معکوس کرده و آنها را از فساد نجات دهد. به نظر می رسد این دارو این کار را با جلوگیری از آسیب کلیوی که در طول پیری رخ می دهد انجام می دهد. داروی ضد ویروس HIV از آسیب ژنتیکی در طول عفونت جلوگیری می کند.

این سوال باقی می ماند که آیا این روند می تواند نرخ زاد و ولد را افزایش دهد؟ زیرا در این مطالعه تخمک ها بارور نشدند. محققان قصد دارند این درمان را روی حیوانات و در نهایت روی انسان آزمایش کنند. امیدواریم این روش بتواند خطر سقط جنین و نقایص مادرزادی را که در مادران مسن شایع است کاهش دهد.

در طول فرآیند پیری، قسمت‌هایی از تخم‌مرغ شروع به نفوذ به مناطق دیگر می‌کند، مشابه آنچه در عفونت‌های ویروسی اتفاق می‌افتد.

برای جلوگیری از این امر، دانشمندان حدس می زنند که آیا یک داروی ضد ویروسی به نام مهارکننده های ترانس کریپتاز معکوس، که برای جلوگیری از آسیب DNA در عفونت های ویروسی استفاده می شود، ممکن است موثر باشد یا خیر.

دکتر مایکل کلاستاین، زیست شناس مولکولی که این مطالعه را هدایت می کند، می گوید: «بسیاری از زنان بالای 40 سال برای باردار شدن تلاش می کنند و ما معتقدیم که می تواند باروری آنها را افزایش دهد.

امیدواریم در 10 سال آینده بتوان از داروهای ضد ویروسی برای افزایش باروری در زنان مسن استفاده کرد. او گفت: «از آنجایی که رژیم‌های تهاجمی مانند یک ویروس عمل می‌کنند، ما حدس زده‌ایم که آیا داروهای ضد ویروسی می‌توانند روند پیری تخم‌مرغ را معکوس کنند یا خیر. ما این فرضیه را روی صدها تخم موش و تخم انسان آزمایش کردیم و فرضیه ما تایید شد.

محققان گفتند که هنوز آزمایشی برای بارور کردن تخمک های تیمار شده انجام نداده اند و بنابراین نشان داده نشده است که باروری را افزایش می دهد.

زنان با افزایش سن کمتر احتمال دارد باردار شوند و مطالعات نشان می دهد زمانی که زنی بالای 40 سال دارد، شانس باردار شدن او به پنج درصد می رسد.

برای حل این مشکل، برخی از زنان در سنین پایین تخمک های خود را فریز می کنند تا در مراحل بعدی زندگی از آنها استفاده کنند.

این مطالعه در مجله Aging Cell منتشر شده است.

[ad_2]

Roy Christensen

متخصص اینترنت دانشجو. نینجا فرهنگ پاپ. علاقه مندان پرشور توییتر.

تماس با ما