استارتاپ آمریکایی می خواهد گوشت تازه از هوا بسازد – Zomit

[ad_1]

لیزا دایسون و جان ریداولین فیزیکدان و دومین دانشمند مواد، در آزمایشگاه وزارت انرژی ایالات متحده در برکلی با هم کار کردند و یک هدف مشترک داشتند: آنها می خواستند به مهار تغییرات آب و هوایی کمک کنند و یک راه برای انجام آن می دانستند. راه حلی که از یک سو با بشقاب های غذایی روزانه اکثر مردم روی زمین گره خورده است. بخش کشاورزی مسئول یک چهارم کل انتشار گازهای گلخانه ای سالانه در جو زمین است.

نوشته مرتبط: سایت شرط بندی فوتبال: یک تجربه فراموش نشدنی برای علاقه‌مندان به فوتبال

کشاورزی بیش از کل بخش حمل و نقل سیاره ما آلاینده منتشر می کند و در میان شاخه های مختلف صنعت کشاورزی، صنعت گوشت بیشترین سهم را از انتشار گاز دارد. با این حال، مردم همچنان به خوردن گوشت ادامه می دهند. مصرف جهانی گوشت حدود 350 میلیون تن در سال است و این رقم هر روز در حال افزایش است. تخمین زده می شود که تا سال 2050 جمعیت جهان به 10 میلیارد نفر افزایش یابد. این افزایش به این معنی است که در آینده باید پروتئین بیشتری برای جمعیت فراهم کنیم که به جمعیت فعلی زمین اضافه خواهد شد.

اما در ابتدای سفر، این دو دانشمند کاملاً مطمئن نبودند که چگونه این کار را انجام می دهند. تا این که یک روز در طول تحقیقات خود، به مطالعه ناسا برخورد کردند که در دهه 1960 انجام شد و بعدها فراموش شد. یک سند در سال 1967 الگوهای غذایی فضانوردان را در طول سفرهای طولانی فضایی بررسی می کند. یکی از ویژگی های اصلی سفرهای فضایی این است که در طول سفر منابع کم و محدودی وجود دارد. یکی از ایده های تحقیقات ناسا در آن سال ها ترکیب میکروب ها با دی اکسید کربن بود که فضانوردان برای تولید غذا از خود ساطع می کردند.

گوشت قرمز

از آنجایی که برنامه سفر فضایی ناسا در آن زمان هرگز به مریخ نرسید، این ایده هرگز به طور کامل محقق نشد. دایسون و رید تصمیم گرفتند مفهوم اصلی مطالعه را درک کنند و از آن برای اجرای طرح خود برای هدف دیگری در زمین استفاده کنند. دایسون می گوید:

از جایی که آنها متوقف کردند ادامه دادیم.

در سال 2008، این مفهوم که برای چندین دهه وجود داشت، الهام بخش Dyson و Ray برای ایجاد Kiverdi شد. کاری پروژه ای است که از دی اکسید کربن بازیافت شده برای تولید محصولاتی مانند جایگزین های میکروبی برای روغن های نخل و مرکبات استفاده می کند.

در سال 2019، آنها همچنین یک استارتاپ کالیفرنیایی به نام Air Protein را به عنوان یک پروژه جانبی تأسیس کردند. هدف این استارتاپ تولید گوشت از هوا بود. این شرکت دی اکسید کربن (گاز گلخانه ای مخربی که سیاره ما را گرم می کند) می گیرد و آن را به یک استیک آبدار یا فیله ماهی قزل آلا تبدیل می کند! این فرآیند شبیه به تهیه ماست از شیر است.

مقاله مرتبط:

پروتئین هوا، میکروب های هیدروژنوتروفیک در مخازن تخمیر تکثیر می شود و آنها را با ترکیبی از دی اکسید کربن، اکسیژن، مواد معدنی، آب و نیتروژن تغذیه می کند. نتیجه نهایی یک آرد غنی از پروتئین با ویژگی های اسید آمینه مشابه پروتئین گوشت است. ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید: چگونه می توان طعم گوشت مورد نظر را تغییر داد؟ به عنوان مثال، آیا می توان دی اکسید کربن را به سینه مرغ تبدیل کرد؟ دایسون دره بالا را توضیح می دهد:

با استفاده از ترکیبی از تکنیک های فشار، دما و پخت، ما فقط تکنیک های پخت و پز را به فرآیند اضافه می کنیم، نه بافت ها. [گوشتی] ظاهری متفاوت به شما بدهد.

پتانسیل نجات در مواجهه با تغییرات آب و هوایی در این فناوری دارای دو جنبه است. جنبه اول این است که فرآیند اساساً یک فرآیند کربن صفر است. زیرا همانطور که توضیح داده شد بر اساس استفاده از دی اکسید کربن برای تولید پروتئین است و Air Protein قصد دارد به تولید دی اکسید کربن از گیاهانی که می توانند این گاز را مستقیم و بهینه از جو زمین جذب کنند، ادامه دهد.

جنبه دوم تاریخ این است که فرآیند جدید به زمین بسیار کمتری برای تولید گوشت گاو نیاز دارد. در واقع، مقدار زمین مورد نیاز برای تولید همین مقدار گوشت گاو 1.5 میلیون برابر بیشتر است. این فناوری جدید همچنین میزان آب مصرفی در حین پخت و پز را 15000 برابر کاهش می دهد.

مقاله مرتبط:

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که آیا این فناوری می تواند از نظر مقرون به صرفه بودن با روش های سنتی رقابت کند؟ در واقع مهمترین بخش موضوع رقابت پذیری این فرآیند با صنعت گوشت سنتی و حتی توانایی رقابت با سایر جایگزین های گوشتی مانند سویا و مایکوپروتئین است. Dyson خاطرنشان می کند که فناوری شرکت آنها به زمین نیاز ندارد، از حداقل منابع استفاده می کند و به منابع انرژی تجدید پذیر متکی است که همیشه ارزان تر هستند:

آخرین فن آوری ها به ما این امکان را می دهد که از ابتدا نه تنها مقرون به صرفه کار کنیم. اما ساختار هزینه پیش رو نیز به طور پیوسته در حال کاهش خواهد بود.

این استارتاپ مورد توجه سرمایه گذاران نیز قرار گرفت. در اوایل سال 2021، آنها بیش از 30 میلیون دلار سرمایه از سرمایه گذارانی مانند ADM Ventures، Barclays و GV دریافت کردند. دایسون می گوید:

ما در تلاش هستیم تا روش تولید گوشت را تغییر دهیم. من شخصا خوشحالم که بخشی از چنین جنبشی هستم.

[ad_2]

Aria Coffey

مجری کل کارشناس موسیقی. الکل گیک لاعلاج ایجاد کننده. علاقه مندان به زامبی ها

تماس با ما