iPad Air 2022 را با Galaxy Tab S8، Surface Go 3 – Zomit مقایسه کنید

[ad_1]

دقایقی پیش طی کنفرانس اختصاصی اپل به نام Peek Performance شاهد ارائه جدیدترین محصولات غول سخت افزاری بودیم. آیپد ایر یکی از آن محصولاتی است که در نسل جدید و با تجربه ارتقاء قابل توجهی عرضه خواهد شد. اما جایگاه این تبلت قدرتمند iOS در بین رقبا چیست؟

نوشته مرتبط: ثبت نام کنکور سراسری ۱۴۰۱ – ثبت نام آزمون 1401

قبل از شروع مقایسه، باید به این نکته اشاره کرد که آی‌پد رهبر بلامنازع دنیای تبلت‌ها است. اپل به لطف آی‌پد مجهز به ویژگی‌های حرفه‌ای‌تر (در مقایسه با iOS) و استفاده از پردازنده‌های قدرتمند، صفحه‌نمایش خیره‌کننده، قلم با دقت بالا و کیفیت ساخت عالی، توانسته نام تبلت را با آی‌پدهای خود مرتبط کند.

آیپد ایر 2022 که با نام آی پد ایر 5 نیز شناخته می شود، از طراحی مشابه مدل قبلی خود استفاده می کند، یعنی موجودی کم و صفحه نمایش لمسی تعبیه شده در کلید پاور دستگاه. در نسل جدید این تبلت، شاهد استفاده از تراشه قدرتمند M1‌ هستیم تا آی‌پد ایر 2022 را به محصولی ایده‌آل حتی برای سخت‌خواه‌ترین کاربران تبلت دنیا تبدیل کند. M1 همان تراشه ای است که آیپد پرو 2021 از آن ساخته شده است. قدرت این تراشه به حدی است که دیگر نمی توان آیپد ایر را مانند آیپد پرو از نظر قدرت پردازشی بی نظیر دانست.

نمای جلوی Apple iPad Air 2022 با صفحه کلید

آیپد ایر نسل پنجم به ماژول های 12 مگاپیکسلی برای دوربین اصلی و دوربین سلفی در قسمت دوربین مجهز شده است. این تبلت مجهز به فناوری Center Stage (با استفاده از الگوریتم های یادگیری ماشین برای قرار دادن فرد در مرکز تماس در حین تماس های ویدیویی، در مرکز قاب)، توانایی بسیار خوبی در انجام مکالمات و جلسات ویدیویی با کیفیت دارد.

آیپد ایر 2022 مانند نسل قبلی خود به صفحه نمایش 9.9 اینچی با رزولوشن 2360 در 1640 پیکسل و حداکثر روشنایی 500 نیت مجهز شده است که با وجود نرخ تجدید 60 هرتز، همچنان می توان آن را یکی از بهترین ها دانست. در جهان نمایش می دهد. دنیای تبلت ها

حدود یک ماه پیش سامسونگ نسل جدیدی از تبلت ها را معرفی کرد. گلکسی تب اس 8 را می توان بزرگترین رقیب آیپد ایر 2022 دانست. متاسفانه این تبلت 11 اینچی بر خلاف برادران بزرگتر خود از پنل AMOLED استفاده نمی کند و سامسونگ ترجیح داد از پنل LTPS TFT استفاده کند، بنابراین شما نمی توانید مانند صفحه نمایش iPad Air روی دقت و کیفیت رنگ بالا حساب کنید.

گلکسی تب اس 8

اسنپدراگون 8 چهار اینچی به عنوان قدرتمندترین نمونه دنیای اندروید در داخل تبلت قرار گرفته است به همین دلیل این تبلت در کنار 8 گیگابایت رم بازی ها و سایر کارهای پردازشی را به خوبی انجام می دهد. با این حال نمی توان قدرت پردازشی گلکسی تب اس 8 را با سایز آیپد ایر 2022 مقایسه کرد.سامسونگ در قسمت دوربین اصلی از ماژول دوگانه 13 و 6 مگاپیکسلی و برای گرفتن عکس های سلفی از مدل 12 مگاپیکسلی استفاده کرد.

گوگل به تازگی اعلام کرده است که نسخه ویژه اندروید با نام 12L را برای دستگاه هایی با صفحه نمایش بزرگ عرضه خواهد کرد. این نسخه قابلیت های حرفه ای و چندوظیفه ای بیشتری را ارائه می کند تا اندروید را به رقیب جدی تری برای آی پد تبدیل کند. سری گلکسی تب اس 8 این آپدیت را دریافت خواهد کرد.

در دنیای ویندوز شاهد کاهش عرضه و در نتیجه استفاده از تبلت ها هستیم که احتمالاً دلیل اصلی ناکارآمدی ویندوز به عنوان یک سیستم عامل با رابط لمسی است. اگر سیستم عامل ویندوز اولویت شماست، بهترین انتخاب برای قیمت و اندازه آیپد پرو 2022 مایکروسافت سرفیس گو 3 خواهد بود. این تبلت مجهز به صفحه نمایش 10.5 اینچی با وضوح 1920 در 1280 پیکسل است که ارائه می کند. تراکم پیکسلی 220 پیکسل در اینچ

مایکروسافت سرفیس گو 3

پاشنه آشیل این تبلت در مقایسه با رقبای خود در اندروید و آیپد، پردازنده آن است. در جایی که Intel i3-10100Y دو هسته‌ای قدرتمندترین گزینه موجود خواهد بود، ما از نظر قدرت محاسباتی بین سرفیس گو 3 و آی‌پد ایر 2022 فاصله زیادی خواهیم داشت. 4 تا 8 گیگابایت رم، پشتیبانی از قلم مایکروسافت و دوربین اصلی 8 مگاپیکسلی و سلفی 5 مگاپیکسلی از دیگر ویژگی های نسل سوم سرفیس گو هستند. البته فراموش نکنید که با اتصال ماوس و کیبورد به سرفیس گو 3 یا استفاده از پوشش لمسی مخصوص آن، به یک دستگاه ویندوزی دسترسی خواهید داشت که آزادی عمل بسیار بیشتر و کارهای حرفه ای تری را در اختیار شما قرار می دهد. البته اگه پردازنده دستگاه هم باشه! البته فراموش نکنید که Surface Go 3 ارزان ترین گزینه در بین دو رقیب دیگر است.

به نظر شما بهترین تبلت حال حاضر دنیا در رنج قیمتی 600-700 دلار چیست؟

[ad_2]

Reece Bryant

ایجاد کننده. شیطون عاشق تلویزیون حل کننده مشکلات مادام العمر نویسنده. تحلیلگر. نینجا فرهنگ پاپ. عاشق اینترنت معتبر. کاوشگر کل کارآفرین لاعلاج

تماس با ما